پنجشنبه, 15 خرداد 1404
EN
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین
لینک پورتال مرکز رشد کشاورزی و منابع طبیعی قزوین
مرکز رشد کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین
اخبار
دسته بندي اخبار
همه
اخبار پژوهشی
اخبار آموزشی
بازدید مدیران و كارمندان اداره كل منابع طبیعی استان قزوین از ایستگاه گیاهان دارویی زرآباد
جديد!
کد خبر
:
۲۲۹۹۸۸
|
تاريخ وقوع
:
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
۱۰:۱۷
|
تعداد بازدید
:
۵
|
تعداد نظرات
:
۰
|
منبع خبر
:
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین
نشست رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی كشور با معاون پژوهشی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی قزوین
جديد!
کد خبر
:
۲۲۹۹۴۱
|
تاريخ وقوع
:
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
۰۵:۴۰
|
تعداد بازدید
:
۱۲
|
تعداد نظرات
:
۰
|
منبع خبر
:
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین
پیشنهاد تدوین سند خدمات كشاورزی برای سرمایهگذاران
جديد!
کد خبر
:
۲۲۹۹۸۵
|
تاريخ وقوع
:
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
۰۹:۵۹
|
تعداد بازدید
:
۳
|
تعداد نظرات
:
۰
|
منبع خبر
:
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین
حركت كشاورزی قزوین به سمت دانشبنیان شدن؛ فناوری راه نجات این بخش است
جديد!
کد خبر
:
۲۲۹۹۳۸
|
تاريخ وقوع
:
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
۰۵:۱۶
|
تعداد بازدید
:
۱۰
|
تعداد نظرات
:
۰
|
منبع خبر
:
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین
بازدید معاونت پژوهش و فناوری و رئیس بخش تحقیقات علوم دامی از شركت خوراك دام هزار دشت
جديد!
کد خبر
:
۲۲۹۹۴۸
|
تاريخ وقوع
:
۱۴۰۴/۰۳/۱۳
۰۶:۴۰
|
تعداد بازدید
:
۹
|
تعداد نظرات
:
۰
|
منبع خبر
:
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین
نشست مشترك سازمان جهاد كشاورزی، پارك علموفناوری و مركز تحقیقات كشاورزی استان قزوین
جديد!
کد خبر
:
۲۲۹۹۰۵
|
تاريخ وقوع
:
۱۴۰۴/۰۳/۱۲
۱۰:۳۶
|
تعداد بازدید
:
۱۶
|
تعداد نظرات
:
۰
|
منبع خبر
:
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قزوین
صفحه
1
از
40
1
2
3
4
5
6
...
40
.
بعدي
.
برو
آرشيو اخبار
ارتباط مستقیم با رئیس مرکز
مجله ترویجی انگور
مزایده و مناقصه
خدمات شناسه دار سازمان تحقیقات
کانال وبینار مرکز تحقیقات قزوین
سامانه فواد 128
درگاه خدمات الکترونیک
پست الکترونیک سازمانی
اتوماسیون اداری
تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی
سامانه اثربخشی و علم سنجی
پیوندهای مرتبط
jsdfkl
6.1.15.0
گروه دوران
V6.1.15.0